Ponty gombával

Ételtípus: Halétel Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg pontyszelet
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • liszt
  • olaj
  • 1-2 kanál tejföl
  • 1-2 kanál tej

Elkészítés:

A megtisztított, apróra vágott gombát és petrezselymet olajon megpároljuk. A hal szeleteket besózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban megsütjük. Rátesszük a párolt gombára, 1-2 kanál tejjel meglocsoljuk és néhány percig együtt pároljuk. Tálalás előtt 1-2 kanál tejfölt teszünk hozzá. Energiaérték/adag: 288 kcal szénhidrát. 10,4 g

Hasonló receptek

Tengeri hal tepsiben sütve

Halétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Afrikai csemege

Halétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Halfalatkák

Halétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: