Ráksaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • A salátához: 35 dkg rák tisztítva
  • főve (kb. 3 csészényi)
  • 1/4 csésze szétmorzsolt fetasajt
  • 1/4 csésze aszalt paradicsom
  • összevágva
  • 4 csésze brokkoli
  • 1 nagy fej saláta
  • összevágva#Az öntethez: 1/2 csésze narancslé
  • 2 evőkanál rizsbor ecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 teáskanál csípős paprikakrém
  • 1/4 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű salátástálban összekeverjük a saláta alapanyagokat. 2. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 3. A salátára ráöntjük az öntetet és jól összekeverjük.

Hasonló receptek

Túrós sonkarolád kapros salátában

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Mozarella saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Vegyes saláta

Saláta, Könnyű

Vesebetegség, Hasnyálmirigy, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Májproblémák, Köszvény

Új keresés

Válasszon diétát: