Ráksaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • A salátához: 35 dkg rák tisztítva
  • főve (kb. 3 csészényi)
  • 1/4 csésze szétmorzsolt fetasajt
  • 1/4 csésze aszalt paradicsom
  • összevágva
  • 4 csésze brokkoli
  • 1 nagy fej saláta
  • összevágva#Az öntethez: 1/2 csésze narancslé
  • 2 evőkanál rizsbor ecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 teáskanál csípős paprikakrém
  • 1/4 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű salátástálban összekeverjük a saláta alapanyagokat. 2. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 3. A salátára ráöntjük az öntetet és jól összekeverjük.

Hasonló receptek

Orosz hússaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkés Caesar saláta

Saláta, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Répás-tojásos saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: