Ráksaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • A salátához: 35 dkg rák tisztítva
  • főve (kb. 3 csészényi)
  • 1/4 csésze szétmorzsolt fetasajt
  • 1/4 csésze aszalt paradicsom
  • összevágva
  • 4 csésze brokkoli
  • 1 nagy fej saláta
  • összevágva#Az öntethez: 1/2 csésze narancslé
  • 2 evőkanál rizsbor ecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 teáskanál csípős paprikakrém
  • 1/4 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű salátástálban összekeverjük a saláta alapanyagokat. 2. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 3. A salátára ráöntjük az öntetet és jól összekeverjük.

Hasonló receptek

Juhsajtsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Jércesaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Egyszerű brokkolisaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: