Joghurtos-tejszínes őszibarackleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 üveg őszibarack befőtt
  • 1 kis doboz natúr joghurt
  • 1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)
  • vanília

Elkészítés:

Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.

Hasonló receptek

Csalánkrém leves

Leves, Könnyű

Allergia, Epebetegség, Csontritkulás, Cukormentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Gombás krumplileves

Leves, Közepes

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsánkrémleves parmezáncsipsszel

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: