Joghurtos uborkaleves
Hozzávalók:
- 45 dkg joghurt
- 1,5 dl tej
- 1 citrom leve
- 2 teáskanál olívaolaj
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomó oregánó
Elkészítés:
A joghurtot egy tálban a tejjel simára keverjük, a többi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.
Hasonló receptek
Sáfrányos halleves
Leves, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hideg leves kétféle dinnyéből
Leves, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Zöldborsóleves szárnyas galuskával
Leves, Közepes
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes