Csirkemáj fehérborban
Hozzávalók:
- 40 dkg tisztított csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 dl húsleves
- 1 babérlevél
- olaj
- liszt
- só
- bors.
Elkészítés:
A csirkemájat hosszában vágja szeletekre. Sózott, borsozott lisztbe forgatva olajon pirítsa meg és helyezze egy hőálló tálba. A maradék olajon párolja puhára a szeletelt gombát és tegye a májra. Forralja ki a húslevesben a babérlevelet. Az apróra vágott hagymát is párolja meg az olajon, adja hozzá a bort és a húslevest, majd öntse a májra és gombára. Lefedve a sütőben 15 perc alatt elkészül. Zöldpetrezselyem és rizsköret illik hozzá
Hasonló receptek
Húsos rakott tészta
Húsétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Ananászos/brokkolis mellszeletek
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Párolt zöldség csirkemellel
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes