Vidámfőzelék
Hozzávalók:
- 1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó
- sárgarépa
- zöldbab
- kukorica
- paprika)
- 4 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj vagy margarin
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítés:
Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet
Hasonló receptek
Csőtészta
Egytálétel, Közepes
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csülkös bab hurkával
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Juhtúrós lasagne
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes