Vidámfőzelék
Hozzávalók:
- 1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó
- sárgarépa
- zöldbab
- kukorica
- paprika)
- 4 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj vagy margarin
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítés:
Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet
Hasonló receptek
Pulykamell távol-keleti módra
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spárgás pulykamell
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fűszeres marhaegytál
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes