Vidámfőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó
  • sárgarépa
  • zöldbab
  • kukorica
  • paprika)
  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj vagy margarin
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:

Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet

Hasonló receptek

Spenótos rakott krumpli

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Rakott spagetti

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Répafőzelék

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Vashiány, Crohn, Vesebetegség, Májproblémák, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: