Vidámfőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó
  • sárgarépa
  • zöldbab
  • kukorica
  • paprika)
  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj vagy margarin
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:

Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet

Hasonló receptek

Tonnhal Körtepürével

Egytálétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Citrusba töltött vegyes rizs

Egytálétel, Könnyű

Vesebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Aszpikos vegyes zöldség

Egytálétel, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: