Gombás táska
Hozzávalók:
- 1 tojás
- 8 dkg barnaliszt
- 15 dkg gomba
- 1 hagyma
- kevés só
Elkészítés:
A tojásból és a lisztből tésztát gyúrunk és nagyon vékonyra kinyújtjuk. A tészta felére a következő töltelékből kicsi halmokat rakunk: a gombát 2 evőkanál olajon megpirítjuk az összevágott hagymával és kevés sóval. Erre ráhajtogatjuk a tészta másik felét és a halmok mentén derelyevágóval kis négyzetekre szabjuk. A széleit összenyomkodjuk. 5-6 percig főzzük forrásban lévő vízben.
Hasonló receptek
Cukkinis lepény
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes
Juhtúrós csőben sült brokkoli
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes