Gombás táska
Hozzávalók:
- 1 tojás
- 8 dkg barnaliszt
- 15 dkg gomba
- 1 hagyma
- kevés só
Elkészítés:
A tojásból és a lisztből tésztát gyúrunk és nagyon vékonyra kinyújtjuk. A tészta felére a következő töltelékből kicsi halmokat rakunk: a gombát 2 evőkanál olajon megpirítjuk az összevágott hagymával és kevés sóval. Erre ráhajtogatjuk a tészta másik felét és a halmok mentén derelyevágóval kis négyzetekre szabjuk. A széleit összenyomkodjuk. 5-6 percig főzzük forrásban lévő vízben.
Hasonló receptek
Svájci újburgonya
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Crohn, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Paneer Korma
Vegetáriánus , Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Angolzeller csőben
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes