Parajleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csomag paraj
  • 1 sárgarépa
  • 2 szem burgonya
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 dl tejföl vagy tejszín
  • 2-3 evőkanál olaj
  • szerecsendió
  • kevés só.

Elkészítés:

A burgonyát, a sárgarépát tisztítás után darabokra vágjuk, a hagymával, kevés vízzel, sóval az egészet puhára pároljuk. Hozzáadjuk a pépesre kevert lisztet, a finomra vágott parajt, vízzel felhígítjuk és készre főzzük. Beleöntjük a tejszínt és kis reszelt szerecsendióval ízesítjük.

Hasonló receptek

Raviolis leves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Brokkoli leves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Cukkini-krémleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: