Olasz lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • A tésztához: 25 dkg liszt
  • 15 dkg margarin
  • víz#A töltelékhez: 15 dkg sajt
  • 1 dl tej
  • 2 tojás
  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg olajbogyó
  • bors

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összedolgozzuk és fél centi vastagra nyújtjuk. A lereszelt sajt felét a tésztára szórjuk a kimagozott olajbogyókkal együtt, majd rámorzsoljuk a vajat. Villával felverjük a tojásokat, tejet öntünk hozzá, borsozzuk, majd a tésztára öntjük. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, majd előmelegített sütőben fél órát sütjük.

Hasonló receptek

Pulykás lasagne

Tésztaféle, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Pita (görög lepénykenyér) (tej és tojás nélkül)

Tésztaféle, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Gombás krumplipogácsa

Tésztaféle, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Májproblémák, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: