Olasz lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • A tésztához: 25 dkg liszt
  • 15 dkg margarin
  • víz#A töltelékhez: 15 dkg sajt
  • 1 dl tej
  • 2 tojás
  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg olajbogyó
  • bors

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összedolgozzuk és fél centi vastagra nyújtjuk. A lereszelt sajt felét a tésztára szórjuk a kimagozott olajbogyókkal együtt, majd rámorzsoljuk a vajat. Villával felverjük a tojásokat, tejet öntünk hozzá, borsozzuk, majd a tésztára öntjük. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, majd előmelegített sütőben fél órát sütjük.

Hasonló receptek

Sajtos guba

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tésztába göngyölt virsli

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fehérjeszegény kenyér nephropan kenyérporból

Tésztaféle, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: