Olasz lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • A tésztához: 25 dkg liszt
  • 15 dkg margarin
  • víz#A töltelékhez: 15 dkg sajt
  • 1 dl tej
  • 2 tojás
  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg olajbogyó
  • bors

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összedolgozzuk és fél centi vastagra nyújtjuk. A lereszelt sajt felét a tésztára szórjuk a kimagozott olajbogyókkal együtt, majd rámorzsoljuk a vajat. Villával felverjük a tojásokat, tejet öntünk hozzá, borsozzuk, majd a tésztára öntjük. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, majd előmelegített sütőben fél órát sütjük.

Hasonló receptek

Burgonyás derelye csirkemájas zöldfűszerekkel

Tésztaféle, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Pizza tepsiben sütve (tej és tojás nélkül)

Tésztaféle, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajttekercs

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: