Kefirben párolt ponty

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg ponty
  • 2 dkg margarin
  • 1 dl fehér bor (elhagyható)
  • 2 dl kefir
  • fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütőben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütőbe. Vegyes zöldségkörettel tálaljuk.

Hasonló receptek

Túrós Csirke

Húsétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemell zöldséggel

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Rántott hal fokhagymamártással

Húsétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: