Almás csirke
Hozzávalók:
- csirkemell
- alma
- reszelt rajt
- zsírszegény tejföl
- kis ételízesítő
Elkészítés:
Kis olaj a jénai tál aljába, ráreszelni az almát, rátenni az ételízesítővel megszórt csirkemellet, kis reszelt almával beteríted és a tejfölben elkevert reszelt sajttal leönteni. Lefedve, addig sütni, míg meg nem sül. Ha valaki érzékeny a tejtermékekre, akkor kipróbálhatja a tejfölös sajt helyett, hogy mézet csurgat rá, de akkor kell alá valami húslevesalaplé, hogy azért ne száradjon ki a husi, legyen miben megsülnie.
Hasonló receptek
Vadrizses-gyümölcsös csirke
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sült máj - libazsírban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombás halfilé
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes