Spenót főzelék
Hozzávalók:
- 15-20 dkg spenót
- 2,5 dl víz
- 4-5 nagyobb fokhagyma
- 4 dl főzőtejszín
- 3-3,5 evőkanál rizsliszt
Elkészítés:
A spenótot megmosom, apróra vágom és felrakom egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel. Hozzáadom a fokhagymát. Hagyom közepes gázon. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverem a rizsliszttel, majd belekeverem a spenótba. Megvárom, hogy felrotyogjon.
Hasonló receptek
Májas burgonya
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldséges pulykacsíkok wokban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Bugaci sápatag
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes