Spenót főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg spenót
  • 2,5 dl víz
  • 4-5 nagyobb fokhagyma
  • 4 dl főzőtejszín
  • 3-3,5 evőkanál rizsliszt

Elkészítés:

A spenótot megmosom, apróra vágom és felrakom egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel. Hozzáadom a fokhagymát. Hagyom közepes gázon. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverem a rizsliszttel, majd belekeverem a spenótba. Megvárom, hogy felrotyogjon.

Hasonló receptek

Májas burgonya

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldséges pulykacsíkok wokban

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Bugaci sápatag

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: