Ragus penne

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csomag penne tészta
  • 20-25 dkg csiperke gomba
  • 10-15 dkg füstölt húsos szalonna
  • 1-2 tejszínes tömlős sajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük. Amíg elkészül, egy serpenyőben az előre kis kockára összevágott szalonnát lepirítjuk, majd hozzáadjuk az ugyancsak összevágott gombát és összesütjük. A tömlős sajtot ízlés szerint belenyomjuk és összeforraljuk. Itt szoktam még beletenni egy kis főzőtejszínt is. Megszórom, szerecsendióval, borssal, sóval és petrezselyemzölddel. Egy tűzálló tálba öntöm majd a kifőtt tésztával összekeverem és egy két percre a sütőbe dugom. Friss salátával tálalom. Jó étvágyat hozzá.

Hasonló receptek

Padlizsános-cukkinis csirkecomb

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Báránysült köményes burgonyasalátával

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Töltött káposzta

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: