Sonkás túrógombóc

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg juhtúró
  • 10 dkg vaj
  • 20 dkg főtt
  • füstölt sonka
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A juhtúrót a vajjal habosra keverjük. A sonkát egészben apró kockákra vágjuk és a finomra aprított metélőhagymával együtt a túróba dolgozzuk. A masszát fél órára a hűtőbe tesszük, majd kis gombócokat formálunk belőle, amiket az apróra vágott petrezselyem és a frissen őrölt bors keverékébe forgatunk. Pirítóssal és hónapos retekkel kínáljuk.

Hasonló receptek

Zöldség ágyon sült tengeri hal

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes

Chili mexikói bab

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkás-zöldséges rizs

Egytálétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: