Tárkonyos tejfölös húsleves
Hozzávalók:
- 1 kisebb csirkemell
- 2 szép sárgarépa
- 1 zöldség
- 2 kanál ízvarázs ételízesítő
- 1 tejföl
- 2 kanál liszt
- pici tej
- ízlés szerint gomba
- csigatészta
- tárkony
Elkészítés:
A répát zöldséget apróra vágjuk, megpároljuk, felengedjük vízzel, a csirkemellet belerakjuk, fűszerezzük, szokásos módon, mint a húslevest. Ha a hús és a zöldségek megfőttek, beleteszünk csigatésztát és addig főzzük míg félkemény nem lesz a tészta. Míg a tészta fő, addig megcsináljuk a habarást. A habarásba tesszük bele a tárkonyt. Beleöntjük a levesbe, ha felforrt elzárjuk, lefedjük, hogy a tészta megpuhuljon.
Hasonló receptek
Zöldborsópüré leves
Leves, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldborsós gombaleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tejjel készült burgonyakrémleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Gluténmentes, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes