Mandulás torta
Hozzávalók:
- 1. tál:4 tojás
- Édesítőszer
- Keserű mandula aroma 1 csepp
- 2. tál: 10 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
- 5 dkg őrölt mandula
- 1 teáskanál sütőpor
Elkészítés:
A második tálban lévőket beleöntöd az első tálba.Sütőpapíros, kilisztezett kicsi tortaformába tenni, tetejére szeletelt mandulát szórni és kb. 30 percet 180-200 fokos sütőben megsütni.
Hasonló receptek
Duna hullám
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes
Tönkölydaragombóc
Desszert, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött alma (2 főre)
Desszert, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes