Mandulás torta
Hozzávalók:
- 1. tál:4 tojás
- Édesítőszer
- Keserű mandula aroma 1 csepp
- 2. tál: 10 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
- 5 dkg őrölt mandula
- 1 teáskanál sütőpor
Elkészítés:
A második tálban lévőket beleöntöd az első tálba.Sütőpapíros, kilisztezett kicsi tortaformába tenni, tetejére szeletelt mandulát szórni és kb. 30 percet 180-200 fokos sütőben megsütni.
Hasonló receptek
Kapucinus rizskuglóf
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes
Répatorta
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes
Karácsonyi diabetikus gyümölcskenyér
Desszert, Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes