Joghurtfagyi
Hozzávalók:
- személyenként 2dl natúrjoghurt
- 1 kávéskanál citromlé
- ízlés szerint édesítőszer
- 20 dkg málna
- 20 dkg eper
- pirított mandula.
Elkészítés:
A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb. 20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.
Hasonló receptek
Bögrés mákos
Desszert, Könnyű
Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Túrófánk
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós-meggyes rakott kifli
Desszert, Közepes
Keringési problémák, Mogyorómentes