Édesgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 1/2 mk szegfűszeg
- 1 mk bazsalikom
- 2 ek olaj.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és azután adjuk hozzá a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órahosszat. Nokedli sűrűségűre kavarjuk. Gofrisütőben kisütjük. Olajos maggal, karobkrémmel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Töltött körték joghurtos szósszal
Desszert, Könnyű
Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Cseresznyés jégdesszert
Desszert, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kókuszgolyó
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes