Dunai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • harcsa
  • törpeharcsa
  • 2 fej hagyma
  • édes és csípős házipaprika

Elkészítés:

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

Hasonló receptek

Joghurtleves

Leves, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkolikrémleves

Leves, Könnyű

Laktózmentes, Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombaleves fogyókúrázóknak

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: