Dunai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • harcsa
  • törpeharcsa
  • 2 fej hagyma
  • édes és csípős házipaprika

Elkészítés:

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

Hasonló receptek

Zöldséges karfiolleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almás csirkeleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Újházy-tyúkleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: