Orosz hússaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg sült/főtt hús
  • 20 dkg ecetes uborka
  • főtt
  • füstölt nyelv/sonka
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 30 dkg alma
  • tartármártás
  • 3 főtt tojás
  • őrölt bors
  • mustár
  • citrom

Elkészítés:

A húst, a héjában főtt burgonyát, a meghámozott uborkát, az almát és a főtt tojást egyenletes csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, mustárt, citromlevet adunk hozzá, majd összekeverjük a tartármártással. A tetejére metéltre vágott füstölt nyelvet / sonkát szórunk. Ha kész, pár órát hűtőben érleljük.

Hasonló receptek

Virslisaláta

Saláta, Könnyű

Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Majonézes burgonyasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Tzatziki saláta candidás módra

Saláta, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: