Orosz hússaláta
Hozzávalók:
- 40 dkg sült/főtt hús
- 20 dkg ecetes uborka
- főtt
- füstölt nyelv/sonka
- 30 dkg főtt burgonya
- 30 dkg alma
- tartármártás
- 3 főtt tojás
- őrölt bors
- mustár
- citrom
- só
Elkészítés:
A húst, a héjában főtt burgonyát, a meghámozott uborkát, az almát és a főtt tojást egyenletes csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, mustárt, citromlevet adunk hozzá, majd összekeverjük a tartármártással. A tetejére metéltre vágott füstölt nyelvet / sonkát szórunk. Ha kész, pár órát hűtőben érleljük.
Hasonló receptek
Cukkinis saláta gombával
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Parmezános saláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás kukoricasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes