Ananászos csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Laktózmentes, Gluténmentes, Vesebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 3 evőkanál olaj
  • 10 karaika
  • konzerv ananász
  • 10 szelet Pannónia sajt
  • őrölt fehér bors gyömbérpor ízlés szerint.

Elkészítés:

felszeletelt csirkemelleket a sóval, a fűszerekkel és az olajjal bedörzsöljük és hűtőbe téve pihentetjük. Ezután roston megsütjük. Tűzálló tálba rendezzük és mindegyikre egy-egy karika ananászt helyezünk, amelyre egy szelet sajt kerül. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot a húsokra.

Hasonló receptek

Húsos spenót (Lehme biszbanah)

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkevacsora

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Körtével sült csirkecombok

Húsétel, Könnyű

Gyomorbetegségek, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: