Karalábé főzelék
Hozzávalók:
- 2 fej karalábé
- kb. fél liter tej
- 1 evőkanál liszt
- só
- cukor
- 0,5 dl olaj
Elkészítés:
A karalábékat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdinszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára főzzük és cukrozzuk
Hasonló receptek
Cukkini fözelék ahogy én készitem
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fokhagymás-avokádós spagetti
Egytálétel, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenótos canelloni
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes