Vérnyomásmérő téma

Mennyire pontos a csuklós vérnyomásmérő? - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Mennyire pontos a csuklós vérnyomásmérő? Mikor nem ajánlott a használata? - Válogatás a WEBBeteg orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Mennyi lehet éjszaka a vérnyomásom? Így tudhatja meg

Trombózisközpont - Dr. Kapocsi Judit, magasvérnyomás-specialista

A vérnyomás értéke a nap folyamán változó értékeket mutat, mely normálisnak tekinthető. Megfigyelhető ugyanis kisebb napszaki ingadozás ugyanúgy, mint edzés közben vagy stresszes helyzetekben.

Beültetett szenzor méri a vérnyomást

WEBBeteg - focus.de

A hosszútávú vérnyomásmérés, a jövőben lényegesen leegyszerűsödhet az eddigiekhez képest. A duisburgi Fraunhofer Mikroelektronikai Rendszerek Intézetének (IMS) munkatársai, beültethető vérnyomásmérő érzékelőt fejlesztettek ki.

Vérnyomás helyes mérése

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina

Tisztelt Doktornő/Úr. A férjemmel midketten vérnyomásproblémával küszködünk. Mindketten 70 évesek vagyunk. Ő 175cm/100 kg, és 158cm/55 kg vagyok. Már 4 vérnyomásmérőnk van. Egy OMRON félautomata, GYRAS automat és 60 memóriás, mindkettő felkaros. Csu

Szorongás, depresszió, vérnyomás

Orvos valaszol - Dr. Bene Orsolya

Tisztelt Doktor Úr/NŐ! Én egy 26, 5 éves fiatalamber vagyok akit szorongási panaszokkal, depresszióval kezelnek! Sajnos túlságosan is sokat foglalkozok a betegségekkel mostanában! Nekem van egy Omron M2 intellisense vérnyomásmérőm és amikor me