Védőfelszerelés téma

Koronavírus - folyamatosak a szállítások kínai nagyvárosokból

MTI

A Kína és Magyarország közötti légihíd jól működik, folyamatos a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges áruk szállítása kínai nagyvárosokból - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn.

Négy repülőgépen több millió egészségügyi felszerelés érkezett Kínából

koronavirus.gov.hu

Négy repülőgép 4,9 millió maszkot, 2 millió kesztyűt, 193 ezer védőruhát és 170 ezer tesztet hozott kedden a Kína-Magyarország légihídon keresztül - nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Operatív törzs: három kórházban indult büntetőeljárás védőeszközök eltűnése miatt

koronavirus.gov.hu

A kórházparancsnokok feljelentése alapján három kórházban indult büntetőeljárás védőeszközök eltűnése miatt - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Koronavírus: 24 óra alatt 1,5 millió védőruha, 100 ezer kesztyű, 50 ezer teszt és 200 lélegeztetőgép érkezett

MTI

Az elmúlt 24 órában másfél millió védőruha érkezett a magyar orvosok és nővérek számára - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Tekintsenek be a mentők munkájába!

koronavirus.gov.hu

A koronavírus-járvány új feladatokat, és persze sok terhet jelent a mentők számára is. A mentőszolgálatnál kijelöltek kifejezetten koronavírus-gyanús személyek ellátását végző egységeket. Ők külön mentőállomáson is tartózkodnak.

Tegyünk meg mindent a biztonságunkért! - A védőfelszerelés életet menthet

WEBBeteg - Sándor Jutka és Tóth András, újságírók

A síelésnél rendkívül fontos a megfelelő védőfelszerelés beszerzése. A réteges és a vízhatlan ruházaton kívül a bukósisak és a síszemüveg is mindenképp legyen az alapfelszerelés része!

Most készül síelni? Mindent tud a balesetmegelőzésről?

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

Nagyon sokan nem szakképzett oktatótól tanulnak síelni, ezért hibás technikával, ön- és közveszélyesen síelnek, nincsenek tisztában az alapvető közlekedési szabályokkal, nem veszik komolyan a sípálya jelzéseit, nem tudják, hogyan kell esni, és mit kell tenni baleset esetén.