• Tisztálkodás téma

    WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos
    Napjainkra általánosan elterjedt az az elmélet, hogy a túlzott sterilitás, az allergizáló faktoroktól való nagymértékű óvakodás nem segíti elő az allergia kialakulásának csökkenését, sőt, az allergiára való hajlamot fokozza.
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus
    A vizelet inkontinencia nem mindig előzhető meg, kialakulásának valószínűsége, illetve a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód módosításával.
    Több mint TestŐr
    Nem csak az egészséges életvitel járul hozzá, hogy a mai emberek egészségesebbek és hosszabb ideig élnek, mint száz évvel ezelőtt. Az élettartam hosszához a gyógyszerek és az orvosi felfedezések mellett a tisztálkodási szokások fejlődése is hozzájárult, így a kórokozók, fertőzések terjedése is csökkent.
    Több mint TestŐr
    A bőr természetes savköpenye és a hüvely erősen savas vegyhatása (pH 4) gondoskodik a biológiai és bakteriológiai védelemről.
    Több mint TestŐr
    Nagyon fontos odafigyelnünk az intim területek tisztántartására is, ez épp olyan fontos, mint ahogy az arcunkat és kezünket is megmossuk egy-egy hosszabb nap után.
    well pr
    Közelednek az ünnepek és már mindenki karácsonyi lázban ég. Megtelnek az utcák, a karácsonyi vásárok és az üzletek. Ilyekor azonban nem csupán az emberek nyüzsögnek mindenfele, hanem a baktériumok számára is briliáns ez az időszak arra, hogy minél sűrűbben cseréljenek gazdát.
    Medipress
    Kutatók eredményei azt sugallják, hogy aki túlságosan tisztaságmániás, az könnyebben megbetegedhet.