Teflon téma

Hagyja ki a veszélyes anyagokat a karácsonyi sütiből!

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Veress Dóra, általános orvos

A teflonbevonatú sütő- és főzőedények, valamint a mesterséges élelmiszer-színezékek is súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak. Vannak egészségesebb alternatívák is helyettük.

Természetes praktikák pajzsmirigybetegség kezelésére

Orvostkeresek Egészségmagazin

Pajzsmirigy problémák esetén a gyógyszeres kezelés mellett is sokat tehetünk a gyógyulásért, néhány apró változtatással is jelentősen csökkenthetjük a panaszokat. De hogyan segít mindebben a brazil dió és miért együnk, vagy ne együnk brokkolit?

Bizonyos edények magas koleszterinszintet okoznak?

WEBBeteg - Cs. K. fordító

A tapadásmentes edények, valamint a víz-olaj- és saválló termékek gyártása során alkalmazott vegyi anyagok magas koleszterinszintet okoznak a gyerekeknél – állítja egy új tanulmány.

A pajzsmirigyproblémák egyik rizikófaktora lehet - Kutatás

MTI

Gyakoribb a pajzsmirigybetegség azoknál az embereknél, akiknek a vérében magasabb a perfluoroktánsav (PFOA) szintje - közölték csütörtökön az Exeter Egyetem kutatói.

Teflonbevonat

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Figyelmetlenségem miatt teflonfazékban készítettem el a krumplipürét fémlapátos kézimixer alkalmazásával. Ennek köszönhetően kis teflonbevonat-darabkák kerültek a krumplipürébe, amit csak étkezés közben vettem észre mi