Richter téma

A nők életében luxus a szabadidő - Átadták a 7. Terézanyu pályázat díjait

WEBBeteg

A magyar nők leterheltek, kimerültek, kevés időt fordítanak magukra. Ha mégis sikerül ezen változtatni, akkor sokan támogató női közösségek létrehozásával vagy azokhoz csatlakozva tudnak igazán töltődni – derült ki a Rácz Zsuzsa író és a Richter Gedeon Nyrt. által meghirdetett Terézanyu pályázat írásaiból, melynek idén a nő és a szabadidő volt a témája.

Folytatódik a Richter Egészségváros Program országjárása

Merlin Communications

Szeptemberben Pápára, Orosházára, október első szombatján Budapestre, a XIV. kerületbe érkezik a jótékonysági programmal összekötött eseménysorozat. A családi rendezvény célja: felhívni az emberek figyelmét a megelőzés fontosságára, egyben jótékonyan tenni a helyi kórházért a közösség erejével.

Országos szűrőprogram

WEBBeteg

A tavaszi sikeres program folytatásaként indít szeptemberben jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramot egészségügyi köznevelő szándékkal a Richter Gedeon.

Gyógyszeripari óriásberuházás a Richtertől

Független Hírügynökség

Több, mint 15 milliárd forint értékben épít biotechnológiai gyógyszeripari termékeket előállító üzemet Debrecenben a Richter Gedeon - jelentette be kedden Bajnai Gordon gazdasági miniszter. A kormányzati támogatással épülő gyár Európában a harmadik biotechnológiai gyógyszerüzem lesz.