Rendőrség téma

Mit lehet tenni a zaklató szomszéddal? - A pszichiáter válaszol

WEBBeteg

Kihez fordulhatunk? Egy lakótársunk zaklatja a lakókat szóban, néha már tettlegesen. Jeleztük a háziorvosnak, a rendőrségnek, az illető orvosának is. Úgy tűnik nem tehetünk semmit. A gyógyszereit sem szedi. - Válogatás a WEBBeteg orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Eutanázia: Párnával fojtotta meg szeretőjét

Független Hírügynökség

Ray Gosling a BBC egyik hétfői, a témáról szóló dokumentumműsorában vallotta be, hogy az AIDS felbukkanásának idején megölte a betegségtől szenvedő, gyógyíthatatlannak ítélt szeretőjét.

Kábítószer-túladagolással került kórházba

MTI

A szerek sokszor "sufnilaborokban" készülnek és könnyű azokat túladagolni, ami légzésleállást, szívmegállást okozhat - figyelmeztetett a szakember.

Mefedrone - Újabb életveszélyes drog a piacon

Független Hírügynökség

Az ÁNTSZ szerint a mefedrone Amerikában már több halálos áldozatot is követelt, és több uniós tagállamban is tiltólistán szerepel.

Tíz év után először - Csecsemő az inkubátorban

Független Hírügynökség

Az inkubátorházat 2000-ben adták át a szegedi klinikánál, de eddig még sohasem hagytak benne csecsemőt. Az inkubátor fűtött, és érzékelővel van ellátva.

"A nagybátyámat megölték!" - A jogász válaszol

WEBBeteg

"A nagybátyámat meggyilkolta egy házaló árus. Nyakon és mellkason szúrta. Szegény látássérült volt, ezzel élhetett vissza az elkövető." - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.