Pelenka téma

Pelenkakiütés - Miért alakul ki? Mit lehet tenni ellene?

WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász

Akinek pelenkás kisbabája van, minden bizonnyal találkozik a pelenkadermatitis jelenségével. Ez a köznyelven pelenkakiütésnek is nevezett bőrjelenség a babák popsiján, az alhas és combtő területein, a gáttájékon - egyszóval, a pelussal borított bőrfelületeken alakulhat ki.

Fehérneműként használható pelenkanadrággal nyerte vissza a régi életét...

mobilpelenka.hu

Mindig csodáltam anyukámat, mennyi energiája van. Felkészülés a tanításra, a nebulók fegyelmezése, otthon a háztartás, a kert és még a barátnőivel is szerveztek hetente valamilyen összejövetelt a heti énekkari próba után. (x)

Gyermekünk születik - Az utolsó pár hét és az első pár hónap

drrose.hu

Az elsőgyermekes szülők gyakran tele vannak bizonytalansággal: akadnak, akik jó előre igyekszenek mindent elrendezni, míg mások csak a szülés előtti pillanatokban kezdenek kapkodni.

Inkontinencia - Eszközök, amelyek segíthetnek

WEBBeteg

Vizelettartási gondoktól sokkal többen szenvednek, mint gondolnánk. Az inkontinencia - akaratlan vizeletvesztés - megkeseríti az érintettek életét, és bármilyen módon veszik is fel a harcot ellene, legalább átmenetileg szükség lehet a kínos csepegést felfogó betétekre.

Miért tartja vissza a vizeletét?

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina

Kisfiam három éves lesz júliusban.Nem pisil és nem kakil sem bilibe sem WC-be.Inkább visszatartja órákig.Ráül magától a WC szűkítőre de semmi eredménye.Ha már nagyon kell neki sír, hogy kéri a pelust. Mi lehet a probléma?