Narancsbőr téma

Narancsbőr elleni orvosi tanácsok

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász

A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. Már egy egész sereg cég próbál segíteni a nők millióit érintő problémán, a narancsbőr eltüntetésére igyekszik megoldást találni. A narancsbőr csökkentésére és megelőzésére már nagyon sokfajta stratégia létezik.

Teával a narancsbőr ellen

Több mint TestŐr

A speciális méregtelenítő gyógyteák segítik a máj működését, így a szervezet tisztítását is elősegítik. Ha valaki szeretne egy pár kilótól megszabadulni, az esztelen fogyókúrák helyett inkább méregtelenítsen, hiszen így a felgyorsuló anyagcsere következtében a zsírpárnák is olvadni kezdenek.

Négy módszer narancsbőr ellen

Oxygen Wellness

Kipróbált már mindent a narancsbőr elleni harcban? Az önsanyargatás helyett professzionális segítséget ajánlunk.

Az infralámpával ellátott edzőgépek fokozzák a zsírégetést és az immunműködést!

Több mint TestŐr

Az infrasugárzás akár biciklivel vagy elliptikus trénerrel van összekombinálva, a mozgás hatékonysága nő. Hiszen a közel 60 fokban végzett izommunka során a szervezet a lerakódott zsírból így a többszörösét égeti el, mint egy normál mozgásnál. Az anyagcsere felgyorsul, így a narancsbőr is hamarabb megszűnik. Emellett az immunrendszer is megerősödik az infrasugárzás következtében.

Béres Anett vákuum segítségével harcol a narancsbőr ellen!

Több mint TestŐr

A gyaloglás kombinálva a vákuum erejével hasonló érzés, mint amikor a vízben gyalogolunk. Az ellenállás, na, meg a közben izzó infrapanelek segítik a szervezetnek a méreganyagok elszállítását, így a korábban kialakult narancsbőr is felszívódik.

A méregtelenítés a fogyás előszobája!

Több mint TestŐr

A nők egyik fő ellensége a narancsbőr. Sokan ezt a túlsúlyosság jelének tartják, pedig ez nem így van. A narancsbőr a bőrünk alatt felhalmozódott sejtszintű salakanyag. Ezért a méregtelenítés nemcsak a fogyókúránál fontos, de ott ez a szemlélet lenne az alap. A modern kor vívmányaival már célzottan eltüntethetjük a gyűlölt gödröcskéket az egyes testrészeinkről.

Cellulit - Biztos tippek a sima bőrért

WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

A narancsbőr (cellulit) a nők 80 százalékát érinti. A comb és a fenék feszes bőréért sokan drága csodaszerekre költenek. Pedig a kefemasszázs is ezt a célt szolgálja.

Itt a tavasz, számoljunk le a narancsbőrrel!

Több mint TestŐr

A cellulit a nők kilencven százalékát érintő probléma, hol itt, hol ott tehát majdnem minden hölgy küzd vele.

Vákumos nyirokmasszázs

Több mint TestŐr

Így van ez egy LPG kezelésnél is, hiszen a vákumos nyirokmasszázs, egyben egy kellemes masszázs élmény és méregtelenítés is egyben, de maga után vonja a cellulittól való megszabadulást is.

Narancsbőr: Mit tehet ellene?

WEBBeteg - B. M., szakfordító

Fontos tisztázni, hogy a narancsbőr, más néven cellulit, nem betegség. Mégis sok nő életét keseríti meg. A has, a csípő, a fenék és a comb felületén kidudorodó zsírpárnácskák kialakulása a nők bőrének felépítésével magyarázható.