Epehólyagrák téma

Az epehólyag betegségei - Milyen tünetek esetén gondoljon rá?

WEBBeteg

Az epehólyag a hasüregben elhelyezkedő szervünk, mely a máj által termelt epét raktározza, majd az epe az emésztés folyamán a hasnyálmirigy váladékával közös vezetéken keresztül jut a vékonybélbe. Az epével kapcsolatos betegségekről és kezelésükről.

Az epehólyagrák és tünetei

WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos

Az epehólyag-daganat nem túl gyakori betegség. Az emésztőrendszer rosszindulatú daganatai közül az ötödik leggyakoribb, a halálesetet okozó rákos megbetegedések rangsorában pedig a kilencedik.

laphámsejtes hólyagrák esélyek

Orvos valaszol - Dr. Tóth Judit

Tisztelt Doktornő! 64 éves édesanyámnál az elmúlt héten laphámsejtes hólyagrákot diagnosztizáltak, mely 10x8x8, 5 cm kiterjedésű, és folyamatosan növekszik. Kívülről tapad a hólyag falához, de már áttörte a hólyagot. Nem lehet tudni, hogy van-e át

Pontosítás2

Orvos valaszol - Dr. Nagykálnai Tamás

Tisztelt Doktor úr!   Elnézést kérek a figyelmetlenségemért. Tehát az előző kérdésem az volt, hogy a CT leletben megállapított eltérés lehet e a szövettani leletben megállapított carcinómának a következménye?

Mit jelent ez a lelet?

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Webbeteg szakértő! A barátnőmnek ezt a leletet adták egy epepolip műtét után a szövettani vizsgálatról: A lelet: mikroszkópos leírás: A metszetekben epehólyag részletek találhatók, a nyálkahártya felismerhető, a falbanenyhe gömbsejtes