Egészségügyi szakdolgozó téma

48 csapat az Az év egészségügyi szakdolgozója 2014 pályázat csoportos jelöltjei között

www.astellasdij.hu/evszakdolgozoja

2014. május 19-én lezárult az Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Kórházszövetség, valamint a négy hazai klinikai központ közös szervezésében idén negyedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat csoportos jelölési időszaka.

Megvannak az idei év Astellas-díjas egészségügyi szakdolgozói!

Astellas az Orvosokért Díj

A négy legnagyobb, egészségügyi szakdolgozó képzésben érintett hazai egyetem, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Magyar Hospice Alapítvány, valamint az Országos Mentőszolgálat képviselőiből álló, kilenctagú bíráló testület közös értékelésével, majd a díjak és egyéb elismerések odaítélésével zárult a 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat.

Idén 12 ezer beteg értékeli az Astellas-díjra jelölt szakdolgozói csoportok munkáját

www.astellasaszakdolgozokert.hu

Az elkövetkezendő három hétben a betegek is elmondhatják véleményüket Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázaton Astellas-díjra felterjesztett szakdolgozói csoportok munkájával, napi tevékenységével kapcsolatban.

Hűségpénzt kérnek az egészségügyisek

Független Hírügynökség

Akár 10 százalékkal is csökkenhet a szakdolgozók száma egyes kórházakban, mert jövőre sokaknak választaniuk kell: nyugdíjba mennek vagy munkabérért továbbdolgoznak.