Bőrfeszesítés téma

Narancsbőr elleni orvosi tanácsok

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász - 2022-05-14 09:33
A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. Már egy egész sereg cég próbál segíteni a nők millióit érintő problémán, a narancsbőr eltüntetésére igyekszik megoldást találni.

A bőrfiatalítás titkai

Oxygen Medical - 2016-10-27 07:38
A bőr rugalmasságának elvesztése a harmincas éveinkben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége. A folyamatot lassítani azonban minden életkorban lehetséges.

Narancsbőr: Mit tehet ellene?

WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító - 2014-03-22 11:07
Fontos tisztázni, hogy a narancsbőr, más néven cellulit, nem betegség. Mégis sok nő életét keseríti meg. A has, a csípő, a fenék és a comb felületén kidudorodó zsírpárnácskák kialakulása a nők bőrének felépítésével magyarázható.

Amit a peelingről tudni érdemes

WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító - 2014-01-20 23:23
Ragyogó arcbőr, finom pórusok, kevés szarkaláb. A peeling különböző technikái ezek elérését szolgálják, egy vagy több hámréteg eltávolítása révén.

Bőrfeszesítés (ekcémás bőr esetén)

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina - 2009-05-19 14:17
Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Néhány hónapja (talán fél éve) kezdtem észrevenni, hogy csúnyul a bőröm. Először csak az állaga volt más (olyan kissé viaszos szerű, vagy nem is tudom) , aztán egyre csúnyább lett, nagyon száraz volt.. később kider