Bőrfeszesítés téma

Narancsbőr elleni orvosi tanácsok

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász

A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. Már egy egész sereg cég próbál segíteni a nők millióit érintő problémán, a narancsbőr eltüntetésére igyekszik megoldást találni.

A bőrfiatalítás titkai

Oxygen Medical

A bőr rugalmasságának elvesztése a harmincas éveinkben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége. A folyamatot lassítani azonban minden életkorban lehetséges.

Narancsbőr: Mit tehet ellene?

WEBBeteg - B. M., szakfordító

Fontos tisztázni, hogy a narancsbőr, más néven cellulit, nem betegség. Mégis sok nő életét keseríti meg. A has, a csípő, a fenék és a comb felületén kidudorodó zsírpárnácskák kialakulása a nők bőrének felépítésével magyarázható.

Amit a peelingről tudni érdemes

WEBBeteg - B. M. , szakfordító

Ragyogó arcbőr, finom pórusok, kevés szarkaláb. A peeling különböző technikái ezek elérését szolgálják, egy vagy több hámréteg eltávolítása révén.

Az egészséges bőrért - Életmódtanácsok a szép bőr érdekében

KamaszPanasz

Szeretné, hogy bőre sokáig megőrizze rugalmasságát, feszességét? Ne hagyja ki étrendjéből az alábbi ételeket!

Bőrfeszesítés (ekcémás bőr esetén)

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Néhány hónapja (talán fél éve) kezdtem észrevenni, hogy csúnyul a bőröm. Először csak az állaga volt más (olyan kissé viaszos szerű, vagy nem is tudom) , aztán egyre csúnyább lett, nagyon száraz volt.. később kider