• Arc téma

    Több mint TestŐr
    Az idő előrehaladtával sajnos csökken a szervezet kollagéntermelése, amely nyomot hagy a bőrön, ráncosodhat és megereszkedhet, elvész az arc kontúrja. A kollagénstimulációt elősegítheti a legújabb felszívódó szálas beavatkozás, amelytől az arc újra feszesebb, fiatalosabb lehet.
    Több mint TestŐr
    Az énekes édesanyja nem szereti a drasztikus beavatkozásokat, így egy olyan eljárást választott, ami egyben feszesíti az arcot és a kollagéntermelést is stimulálja. A pár perces beavatkozás után a hatás rögtön látható volt, a szálak pedig az arc bőrében lassú folyamatként beindítják a természetes kollagéntermelés.
    Több mint TestŐr
    A szépség fogalma megfoghatatlan, hiszen kultúrától és kortól is függ. De megállapították, hogy a hormonszint is befolyásolja a vonzalom kialakulását, ami pedig tükröződik az arcon.
    Több mint TestŐr
    Bioarcplasztika, szike nélkül, az arc meridiánjait akupresszúrás mozdulatokkal oldva. Újraéleszthetők a megfáradt szövetek, az arcizom rugalmassága helyreállhat. Kínában két tradicionális gyógynövényt javasolnak női problémákra. Az egyik egy yang növény, a zsenge fahéj, ami tavasszal kel életre. A másik egy yin, a bazsarózsa.
    Több mint TestŐr
    Völgyesi Gabi mikrotűk segítségével, a bőr felmelegítésével serkenti a kollagéntermelést és néz farkasszemet az idő múlásával. Ajakvolumen-pótlás, aszimmetriakorrekció, száj körüli ráncok kezelése és az ajakzug korrigálása. Mire kínál megoldást a hialuronsavas ajakfeltöltés? Megmutatjuk!
    Több mint TestŐr
    Nagyon egyszerű oka van annak, ha az egyik ember szépnek látja a másik embert. Kísérletekkel bizonyították, hogy minél egészségesebb valakinek a génállománya és minél kevesebb betegség érte - amivel ez sérülhetett volna -, annál szimmetrikusabb az arc. Persze tökéletes szimmetria senkinél nincs, de tudat alatt mindenki a tökéletes génállományú társat keresi.
    Több mint TestŐr
    Az arc öregedésével a fiatalon megszokott arcvonások kezdenek megváltozni. Az idő múlását azonban nemcsak a szikével lehet eltüntetni.
    Mádai Vivien és Madár Vera formabontó ékszer tesztje. Mégis minden arany, ami fénylik?!
    Több mint TestŐr
    Tűs rádiófrekvenciás eljárással el lehet tüntetni a hegeket. Az arc bőrében újra beindul a kollagéntermelődés. Ezzel az eljárással nemcsak a hegek tüntethetők el, de feszesítő és ránctalanító hatás is érvényesül, hiszen a kollagéntermelés beindulásával a bőr teljes szerkezete megújul.
    Több mint TestŐr
    Ami jól áll húszévesen, az nem biztos, hogy előnyös negyven felett. Mivel idővel az arc karaktere, kötőszöveti állománya, feszessége is megváltozik, érdemes szakember tanácsát kérni és újra megtanulni, hogy mi az, ami jól áll és mi az, ami nem. Egy-két trükkel nemcsak a megjelenésen lehet javítani, de a magabiztosságnak is jót tehet egy jó smink.
    Több mint TestŐr
    Az arcplasztika kifejezésről mindenkinek az arcfelvarrás jut az eszébe, pedig léteznek ma már olyan eljárások, amivel az arc izomzatától kezdve a sejtek táplálásáig mindent természetes, manuális technikával frissítenek fel.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!