Alapítvány téma

Ön is segítheti a beteg gyermekek gyógyulását adója 1 százalékával

Gyermekeinkért ʼ91 Alapítvány - Fekete János - 2019-03-25 16:04
Alapítványunk a Gyermekeinkért ’91 Alapítvány az 1991-es alapítása óta több mint 500 millió forint értékű adománnyal segítette a gyermekegészségügyet. Orvosi műszerekkel, inkubátorral, lélegeztető gépekkel, egyéb eszközökkel.
A kórházak, műtétek és protokollok útvesztőjében, a családtagok érzelmi labirintusaiban a betegek gyakran érzik, hogy magukra maradtak a betegséggel. A betegszervezetek, betegklubok képesek védett környezetet biztosítani ahhoz, hogy a betegségekkel küzdők őszintén tudjanak beszélni érzelmeikről, tapasztalataikról, és félelmeikről.

Színes festmények a kórházak falain, így könnyebb a gyógyulás

WEBBeteg - Szondi Réka, újságíró - 2013-06-26 19:30
Hónapokig rideg, zöld és fehér falak között gyógyulni nem egyszerű feladat. Ezen szeretne könnyíteni egy magyar és egy svájci alapítvány, amelyek együttes erővel színes festményekkel díszítették a kórházak falait, és ezzel szó szerint is egy kis színt vittek a gyógyuló gyerekek hétköznapjaiba.

Új rohamkocsit kapott a koraszülött mentőszolgálat

Független Hírügynökség - 2008-12-11 13:33
21 millió forint értékű, korszerűen felszerelt rohamkocsit kapott a koraszülött mentéssel és szállítással foglalkozó Peter Cerny Alapítvány a Budapest Banktól csütörtökön.

Kinek adhatom adóm egy százalékát?

WEBBeteg - 2008-03-07 00:00
Összegyűjtöttünk Önöknek egészség témakörben olyan egyesületeket és alapítványokat, akiknek felajánlhatja adója egy százalékát.