Újévi fogadalmak téma

Így lesz eredményes az újévi fogyókúra

WEBBeteg - Dr. Gajdács Ágnes, obezitológus - 2022-01-10 11:03
Az új év kezdetén a legtöbb ember a pillanat hevében fogadalmat tesz: idén végre tényleg lefogyok, leszokom a dohányzásról, rendbe rakom a pénzügyeimet, többet törődöm a családommal... Ugye ismerős Önnek is? Vajon az újévi fogadalmak tényleg csak 10 napig tartanak?

Újévi fogadalmak - Így könnyebb letenni a cigarettát

WEBBeteg - K. J., fordító - 2022-01-08 13:36
Az újévi fogadalmak közül nem maradhat ki a már hagyományőrző jelleget öltő dohányzásról való leszokás sem. Jó hír az elszánt fogadkozóknak, hogy egy brit tanulmány megállapítása szerint a sportolás megkönnyíti a nemdohányzóvá váláshoz vezető utat.

Újévi fogadalmak helyett új évi életmód

Több mint TestŐr - 2020-01-03 15:53
Az új év kezdete sokakat arra késztet, hogy mindenféle dolgot megfogadjanak, ami január elsejétől biztosan másképp lesz! Ezek a fogadalmak aztán január tizedikére rendszeresen megdőlnek, hiszen általában irreális dolgokat fogadunk meg - főleg a fogyókúra terén.

Januári fogyókúra: így tartsuk be az újévi fogadalmunkat

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége - 2016-01-15 14:58
Január a nagy fogadalmak időszaka, amikor is a legtöbben a súlyfeleslegüktől szeretnének megszabadulni. Februárra azonban mégis elfogy a lendület, és a kitűzött célokat csekély mértékben vagy egyáltalán nem sikerül elérni. De vajon mi lehet ennek az oka és mit tehetünk ellene? A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének alábbi tanácsaival sikerre viheti a fogadalmát.