Év Orvosa téma

Beszélgetés dr. Kiss Imrével, díjazott gyermeksebész főorvossal

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Portré

Szerencsés az a gyermek, akinek gyógyítását dr. Kiss Imre főorvos, a budapesti Semmelweis Egyetem I. Gyermekgyógyászati Klinikájának sebész gyermekorvosa végzi.

Idén közel száz kiválóságot köszöntött a nagyközönség és a szakma

www.evorvosa.hu

Itt veszíteni nem lehet, akit ugyanis betegei, vagy szakmai környezete a jelöléssel elismer, az csak nyertes lehet – hangzott el pénteken este a 2014-es Év orvosa és a Média az orvosokért pályázat legjobbjait köszöntő Astellas Díjátadó Gálán.

Véget ért a közönségszavazás: kecskeméti, szegedi és debreceni orvosok a dobogón!

www.astellasdij.hu/evorvosa

Vasárnap éjjel lezárult az idén hetedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása: a voksolás bő két hete alatt a nagyközönség összesen 13.670 érvényes szavazatot adott le a döntőbe jutott 112 jelöltre.

Szavazzon az Év orvosára! - TOP 3

www.astellasdij.hu/evorvosa

Két napig lehet még szavazni a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat közönségjelöltjeire, az idei internetes szavazás 2014. március 16. 22.00 órakor zárul.

Szavazzon az Év orvosára! Itt a TOP20-as lista

Astellas-díj

Néhány napja elindult a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása. A zsűri döntése szerint idén minden korábbinál több, összesen 115 jelölt kap lehetőséget arra, hogy a nagyközönség szeretetével és támogatásával zajló nemes versengésen a legjobbak közé kerülhessen.

Szoros versennyel zárt az Astellas-díj - Az év orvosa 2012 pályázat

Astellas az Orvosokért Díj

Éjfélkor lezárult az idén hatodik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat közönségszavazása. Az elmúlt hetekben beküldött 8016 szavazat jelentős része az utóbbi néhány napra koncentrálódott. A nemes versengés végül szoros eredményeket hozott, a dobogót jelentő harmadik és a negyedik hely között mindössze egyetlen pont különbség döntött.

Astellas-díj - Az év orvosa közönségszavazás - itt az első TOP-lista

Astellas az Orvosokért Díj

Ma elindul a szavazók által tavaly már megismert TOP-listák közlése. Az első lista a 2012-es Év orvosa pályázat közönségszavazásának mai állása alapján, az első 15 helyen szereplő orvos nevét tartalmazza. A lista folyamatos és erős mozgásban van, az egyes jelölteket még csak néhány tíz szavazat választja el egymástól.

Astellas-díjasok: a WEBBeteg.hu újságírója is a díjazottak között

Astellas az Orvosokért Díj

Közös ünnepléssel és élő közvetítéssel zárult tegnap este a 2011-es Jubileumi Astellas-díj - Az Év Orvosa pályázat. A budapesti Művészetek Palotájában a díjazottak tiszteletére rendezett díjátadó gálán az Astellas-díjjal elismert orvosokat a helyszínen ugyan csak mintegy százan köszönthették, a pályázat weboldalán zajló internetes közvetítésnek köszönhetően a rangos eseményt ezrek követték figyelemmel.

Az "Év orvosa": egy díj nem képes a változtatásra

WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró

Az elismerésben részesülő doktorok többsége általában azt mondja: „csak a munkámat végeztem”. Dr. Vástyán Attila gyermeksebész szakorvos, az Év Orvosa 2008 pályázat egyik díjazottja még ennél is szerényebb. Interjú.