Év Orvosa téma

Beszélgetés dr. Kiss Imrével, díjazott gyermeksebész főorvossal

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Dr. Kiss Imre

Szerencsés az a gyermek, akinek gyógyítását dr. Kiss Imre főorvos, a budapesti Semmelweis Egyetem I. Gyermekgyógyászati Klinikájának sebész gyermekorvosa végzi. Noha kollégái sorában neki volt utoljára mobiltelefonja, azt sosem kapcsolja ki. Vallja: a kis betegeinek bármikor szükségük lehet a gyógyító, orvosi tevékenységére, segítségre. Mindemellett a derűt, a mások biztatását, az aggódó szülők nyugtatását, a betegekkel való hatalmas türelmet, a precíz szakmai odaadást is a legtermészetesebbnek tekinti. Ő az az orvos, aki akkor is segít, ha egy soha nem látott, de bajban lévő páciensről megtudja, sürgős ellátást igényel.

Idén közel száz kiválóságot köszöntött a nagyközönség és a szakma

www.evorvosa.hu

Itt veszíteni nem lehet, akit ugyanis betegei, vagy szakmai környezete a jelöléssel elismer, az csak nyertes lehet – hangzott el pénteken este a 2014-es Év orvosa és a Média az orvosokért pályázat legjobbjait köszöntő Astellas Díjátadó Gálán.

Véget ért a közönségszavazás: kecskeméti, szegedi és debreceni orvosok a dobogón!

www.astellasdij.hu/evorvosa

Vasárnap éjjel lezárult az idén hetedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása: a voksolás bő két hete alatt a nagyközönség összesen 13.670 érvényes szavazatot adott le a döntőbe jutott 112 jelöltre.

Szavazzon az Év orvosára! - TOP 3

www.astellasdij.hu/evorvosa

Két napig lehet még szavazni a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat közönségjelöltjeire, az idei internetes szavazás 2014. március 16. 22.00 órakor zárul.

Szavazzon az Év orvosára! - TOP 5

www.astellasdij.hu/evorvosa

Már csak néhány napig tart a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása.

Szavazzon az Év orvosára! - TOP 10

www.astellasdij.hu/evorvosa

Túl van a félidőn a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása.

Szavazzon az Év orvosára! Itt a TOP15-ös lista

www.astellasdij.hu/evorvosa

Néhány napja elindult a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása.

Szavazzon az Év orvosára! Itt a TOP20-as lista

www.astellasdij.hu/evorvosa

Néhány napja elindult a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása. A zsűri döntése szerint idén minden korábbinál több, összesen 115 jelölt kap lehetőséget arra, hogy a nagyközönség szeretetével és támogatásával zajló nemes versengésen a legjobbak közé kerülhessen.

Szoros versennyel zárt az Astellas-díj - Az év orvosa 2012 pályázat

www.astellasazorvosokert.hu

Éjfélkor lezárult az idén hatodik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat közönségszavazása. Az elmúlt hetekben beküldött 8016 szavazat jelentős része az utóbbi néhány napra koncentrálódott, ami a résztvevő orvosok pillanatnyi helyezésének folyamatos változását eredményezte. Ez a változás még az utolsó az utolsó percekben is intenzív volt. A nemes versengés végül szoros eredményeket hozott, a dobogót jelentő harmadik és a negyedik hely között mindössze egyetlen pont különbség döntött.

Astellas-díj - Az év orvosa közönségszavazás - itt az első TOP-lista

www.astellasazorvosokert.hu

Ma elindul a szavazók által tavaly már megismert TOP-listák közlése. Az első lista a 2012-es Év orvosa pályázat közönségszavazásának mai állása alapján, az első 15 helyen szereplő orvos nevét tartalmazza. A lista folyamatos és erős mozgásban van, az egyes jelölteket még csak néhány tíz szavazat választja el egymástól.