Év Orvosa téma

Beszélgetés dr. Kiss Imrével, díjazott gyermeksebész főorvossal

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Portré

Szerencsés az a gyermek, akinek gyógyítását dr. Kiss Imre főorvos, a budapesti Semmelweis Egyetem I. Gyermekgyógyászati Klinikájának sebész gyermekorvosa végzi.

Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista

www.astellasdij.hu/evorvosa

A február 26-i indulás óta összesen 5.648 szavazat érkezett a 2015-ös Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A nemes versengés tétje idén is az, hogy ki kapja az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó Az év orvosa címet.

Módosított határidő az Év orvosa és az Astellas Gyermekrajz Pályázaton

Astellas-díj

Az eredetileg meghirdetettnél egy héttel tovább, azaz 2016. február 21-ig fogadják az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat szervezői azokat a pozitív betegtörténeteket, amelyekkel a páciensek a kivételes emberségről és elhivatottságról tanúságot tevő orvosaikat - egy-egy 2015-ös eset bemutatásával – az Astellas-közönségdíjra jelölik.

Orvosok és a kórházi osztályok egyaránt jelölhetők az Év Orvosa 2015 pályázaton

astellasdij.hu

Az idén kilencedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton bárki jelölheti orvosát, vagy a kezelése, gyógyulása során megismert osztály teljes kollektíváját.

Idén közel száz kiválóságot köszöntött a nagyközönség és a szakma

www.evorvosa.hu

Itt veszíteni nem lehet, akit ugyanis betegei, vagy szakmai környezete a jelöléssel elismer, az csak nyertes lehet – hangzott el pénteken este a 2014-es Év orvosa és a Média az orvosokért pályázat legjobbjait köszöntő Astellas Díjátadó Gálán.

A köszönet és hála kitüntetettjei a 2014-es Év orvosa pályázaton

www.astellasdij.hu/evorvosa

A 2014-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázaton a betegtörténettel felterjesztett orvosok, valamint a kórházi osztályok nemes versengésében egyaránt eredmény született. Míg az egyéni jelöltekről az internetes szavazás során a nagyközönség, a csoportos felterjesztettek rangsoráról a díjalapítókból álló zsűri döntött.

Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista

Astellas-díj

A március 6-i indulás óta összesen 3.608 szavazat érkezett a 2014-es Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán.

Idén is több száz pozitív történet az Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton!

Astellas-díj

Lezárult a 2014-es Év orvosa pályázat közönségjelölési időszaka. A tavaly ősszel immár nyolcadik alkalommal meghirdetett nemes versengésre összesen 212 darab, az orvosok emberségét, nagyszerű teljesítményét, illetve példaértékű orvos-beteg kapcsolatokat bemutató történet érkezett, amellyel idén 123 orvos került a jelöltek közé.

Már csak négy napig jelölhetjük orvosainkat és az osztályokat az Astellas-díjra!

www.astellasdij.hu

Már csak négy napig, azaz 2015. február 26. (csütörtök) éjfélig küldhetők be a különleges emberségről és elhivatottságról tanúságot tevő, az orvos-beteg találkozások legszebb példáit bemutató betegtörténetek a tavaly ősszel meghirdetett Év orvosa pályázatra.

Hetedik alkalommal találtak gazdára az Astellas-díjak

www.astellasdij.hu

A budapesti Larus Rendezvényközpontban tartott díjátadó ünnepségen az Astellas-díj - Az év orvosa, valamint a Média az orvosokért pályázatok idei legjobbjai vehették át elismeréseiket.