• Dr. Fekete Ferenc

   Szerző: WEBBeteg

   28 éve dolgozom urológusként. Először egy fővárosi egyetem urológiai klinikáján voltam tanársegéd, majd az országban az elsők között magánrendelőt hoztam létre, és itt fogadom a pácienseket.

   Dr. Fekete Ferenc

   A panaszok megbeszélése, a vizsgálatok négyszemközt zajlanak, a diszkréciót fokozottan biztosítom. Törekszem arra, hogy a szükséges vizsgálatokat rögtön elvégezzük, és a gondok kezelését lehetőleg már az első viziten megkezdjük.

   Szexuális panaszokkal / merevedési zavar, korai magömlés, csökkent aktivitás /, prosztata problémákkal, herebetegségek, fitymaszűkület miatt keresnek meg a legtöbben. Férfi nemzőképesség-meddőség miatt is végzek vizsgálatokat. Műtéteket aznapi vagy másnap reggeli hazaengedéssel végzek évek óta / egynapos műtéti kezelés /.

   Pénisz implantátum műtétet, hímvessző görbület miatti műtéteket rendszeresen végzek az ország számos városi kórházában, klinikáján. A máshol korábban sikertelenül kezelt, merevedési zavarban szenvedő pácienseket sok helyről irányítják hozzám, külföldről is felkeresnek betegek.

   A szexuális gyógyítással foglalkozó szakemberek szervezetének / Magyar Szexuális Medicina Társaság / vezetője vagyok 2008 óta.

   Módosítva: 2010.10.29 09:46, Megjelenés: 2010.10.29 09:46