Dr. Brasnyó Pál önéletrajz

Szerző: WEBBeteg

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus szakorvos

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán, azóta a Pécsi Tudományegyetem II. Belgyógyászati Klinika és Nefrológiai Centrumában, illetve 2012. óta Fresenius Medical Care, Szigetvári Dializis állomásán dolgozom.

2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nephrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg.

Jelenleg dializáló orvosként dolgozom Szigetváron, illetve a klinika és a Szigetvári Kórház nefrológia-diabetológia járóbeteg szakellátásában veszek részt. Ezen kívül 2007. óta a klinika Phd programjában is dolgozom.

Fő érdeklődési területem az oxidatív stressz, ennek szerepe a cukorbetegség és vesebetegségek hátterében húzódó patofiziológiai folyamatokban, illetve ezen folyamatok befolyásolási lehetőségei.

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Méhnyakrák Méhnyakrák

Az esetek több mint 90%-a HPV vírus hordozásával áll kapcsolatban.

Fogamzásgátlás Fogamzásgátlás

Melyek az ösztrogénmentes tabletta előnyei? (x)

5 hasznos tanács asztmás betegek...

Hogyan tároljuk az asztma gyógyszereket utazás közben és mit tegyünk, ha kimaradt egy adag? A kérdéseket dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a...

A rettegett hozzátáplálás, avagy...

Az evés létszükséglet, de az életben maradáson túl számos egyéb funkciója is van. Egészségünk megőrzése szempontjából egyáltalán nem...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.