Dr. Brasnyó Pál önéletrajz

Szerző: WEBBeteg

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus szakorvos

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán, azóta a Pécsi Tudományegyetem II. Belgyógyászati Klinika és Nefrológiai Centrumában, illetve 2012. óta Fresenius Medical Care, Szigetvári Dializis állomásán dolgozom.

2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nephrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg.

Jelenleg dializáló orvosként dolgozom Szigetváron, illetve a klinika és a Szigetvári Kórház nefrológia-diabetológia járóbeteg szakellátásában veszek részt. Ezen kívül 2007. óta a klinika Phd programjában is dolgozom.

Fő érdeklődési területem az oxidatív stressz, ennek szerepe a cukorbetegség és vesebetegségek hátterében húzódó patofiziológiai folyamatokban, illetve ezen folyamatok befolyásolási lehetőségei.

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Orrdugulás? Orrdugulás?

Egy speciális hatóanyagú orrspray, ami mérsékli a megfázás orrtüneteit. (x)

Miért kell a 3. oltás? A PTE...

Miért fontos az oltás? Mennyire hatékony? A beoltottak is megfertőződhetnek? Mire mivel oltassunk? Elérhető-e egyáltalán a nyájimmunitás? Mit...

A COVID-19 elleni védőoltás eseti...

A CDC szakmai összefoglalója alapján eligazító felsorolást állítottunk össze a legfőbb tudnivalókról, hogy mikor kinek igen, mikor kinek nem lehet...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.