Dr. Brasnyó Pál önéletrajz

Szerző: WEBBeteg

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus szakorvos

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán, azóta a Pécsi Tudományegyetem II. Belgyógyászati Klinika és Nefrológiai Centrumában, illetve 2012. óta Fresenius Medical Care, Szigetvári Dializis állomásán dolgozom.

2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nephrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg.

Jelenleg dializáló orvosként dolgozom Szigetváron, illetve a klinika és a Szigetvári Kórház nefrológia-diabetológia járóbeteg szakellátásában veszek részt. Ezen kívül 2007. óta a klinika Phd programjában is dolgozom.

Fő érdeklődési területem az oxidatív stressz, ennek szerepe a cukorbetegség és vesebetegségek hátterében húzódó patofiziológiai folyamatokban, illetve ezen folyamatok befolyásolási lehetőségei.

Dr. Brasnyó Pál - belgyógyász, nefrológus, diabetológus

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Milyen megélni azt, ha valaki az...

A koronavírus elleni vakcinák rendkívüli módon hatásosak, mégis néhány ritka esetben előfordul, hogy a vakcinált ember megbetegszik. Ahhoz, hogy...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.