Az Év Honlapja: ismét minőségi díjas a WEBBeteg

WEBBeteg szerkesztőség
Szerző: WEBBeteg szerkesztőség

A tavalyi év után 2009-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2009" versenyen.

Az Év Honlapja 2009 logo

"Az Év Honlapja 2009 Minőségi Díj" logó viselésére azon portálok jogosultak, amelyek minőségi szintje a zsűri szempontrendszere szerint kiemelkedő, és így érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére. A WEBBeteg.hu már indulásának évében, 2008-ban is elnyerte az elismerést, majd a november 18-án Balatonalmádiban tartott díjátadón kiderült: 2009-ben is jogosult a logó viselésére.

A díjak odaítélésében szerepet játszott a tartalom, az elérhető információk mennyisége és minősége, az aktualitás és könnyen használhatóság, emellett az egészségügyi portálok esetén vizsgálták az interaktivitást, a szolgáltatási kör gazdagságát, illetve az egészségügyi tanácsok hasznosságát is.

A szervező Internet Marketing Klub (IMK) és Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) versenyére idén 251 pályázat érkezett; egészségügy kategóriában a tavalyinál több, összesen 15 honlap nevezett a megmérettetésre. A zsűri többfordulós elbírálás során választotta ki a legjobbakat, köztük portálunkat.

Kapcsolódó oldalak

Hitvallásunk ma is érvényes: a díj megszerzése számunkra nem elérendő cél volt, hanem munkánk igazolása. Mi a WEBBetegnél hiszünk abban, hogy az egészség érték. Azért dolgozunk, hogy Ön minél hasznosabb tanácsokat kapjon, és a hiteles, szakmailag megbízható információkkal hozzá tudjunk járulni az egészség megőrzéséhez vagy a gyógyuláshoz.

(WEBBeteg szerkesztőség)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Vashiányos vérszegénység Vashiányos vérszegénység

Mi okozhatja? Melyek a vashiány tünetei? Mennyi a vasszükségletünk?

Legyen a mozgás kortalan! Legyen a mozgás kortalan!

A Magyar Szabadidősport Szövetség ajánlása a szenior korosztálynak. (x)

Mit tehetünk a szívbetegségek...

A szívbetegség az egyik vezető haláloknak számít hazánkban, hozzájárulva akár rokkantsági és egyéb megváltozott munkaképességgel együtt járó...

Hatás mellékhatás nélkül? A...

A betegek a recept nélkül vásárolható termékek közül sokszor a növényi készítményeket választják, abban a meggyőződésben, hogy az nem...

Egészség: ismét a WEBBeteg lett Az...

A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2012 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.