Kiváló márkaként tekintenek a WEBBetegre

WEBBeteg
megjelent:

A Szakmai Bizottság döntése alapján a WEBBeteg egészségportált a hazai fogyasztói top márkák között kiválóra minősítették, amivel idén elnyerte a MagyarBrands-díjat.

2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos ismertségre és kedveltségre vonatkozó fogyasztói kutatás eredményei is befolyásolták. A Szakmai Bizottság döntése alapján a WEBBeteg egészségportál a hazai fogyasztói top márkák egyikeként, kiváló márkának számít.

Amit a WEBBeteg.hu kínál

  • Teljeskörű és szakmailag hiteles információval szolgál betegeknek és a betegséget megelőzni kívánó emberek számára.

  • Felhívja a figyelmet az egészségtudatos magatartásra.

  • Fórumot teremt az egészségügyi problémákkal küzdő internetezőknek, illetve az orvosok és betegek közötti kommunikáció számára.

A WEBBeteg.hu – meghatározó egészségkommunikációs weboldalból kinőve – 8 partnerweboldal összefogásával jelenleg a legjelentősebb egészségkommunikációs portfóliót képviseli Magyarországon.

Orvosoktól betegeknek, hitelesen

A WEBBeteg.hu a hiteles orvosi tájékoztatás elkötelezett híve. Célja – ahogyan a választott szlogen (Orvosoktól betegeknek, hitelesen) is jelzi –, hogy szakmailag hiteles forrást nyújtson a laikus felhasználók számára. A portál szerkesztőségi tartalmait orvosok írják vagy lektorálják, a szakmai tartalomnak minősülő, saját forrásmegjelöléssel ellátott cikkeket, illetve az Orvos válaszol rovatban publikált tanácsokat orvos végzettségű szerzők és tanácsadók készítik, akik saját szaktudásukat és szakmai tapasztalatukat is belefoglalják a megírt tartalmakba.

Az egészségkommunikáció élvonalában

A WEBBeteg.hu havonta több mint 1 millió embernek nyújt segítséget egészségügyi kérdésekben, több alkalommal elnyerte az Év honlapja címet, 2016-tól pedig a MagyarBrands bírái is kiváló márkaként tekintenek a portálra.

WEBBeteg logóForrás: WEBBeteg

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.