Egy könnyed nap után :)

Blog: Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát - Szerző: kota24

A mai napom sem telt eseménytelenül. Reggel befuvaroztam a kedvesemet dolgozni, ugyanis csütörtökön gyakorlatilag "zöld hajnalban" kezdődik a munkája.  Még szerencse, hogy a hét többi napján nem. Semmit nem utálok jobban mint korán kelni. Nem alszom soha délig, de hétvégén 8-fél9-ig pihizek, kivéve ha a kutyikánk nem csinál ébresztőt. De általában addig ő is alszik, amíg ki nem nyitjuk a szemünket vagy nem kezdünk el mozgolódni, onnantól viszont nincs megállás. :) Azt el tudnám képzelni, hogy 9-re kellene dolgozni járni és 6 órás munkarend lenne. Szerintm egy nőnek, leginkább akkor ha már családanya is, ez ideális lenne. Emelett jutna mindenre ideje és nem halmozódna fel a vasalnivaló, a szennyes, a mosatlan. És nem lenne egy halál fáradt, rosszkedvű, néha tébolyult feleség, és majd ha eljön az idő, akkor anya. Persze csak a saját nevemben beszélek :)! Nem vagyok az a tipikus munkamániás. De nem ezt a világot éljük...

Szóval miután bevittem a férjem, még hazajöttem. A héten nem dolgoztam, mivel a Pránanadi kezelés tisztító kúrája a héten történt, és ez minden napot igénybe vett. Ma volt az utolsó alapkezelés. Hétfőtől már csak hetente 2x lesz és akkor már a lombikra specializált kezelést kapok. 10-re mentem, aztán miután végeztem még volt egy utam a Klinikára, összeszedtem a eredményeimről a dokumentumokat és a Hemosztázis szakrendelésre a beutalót. Miután hazajöttem neki álltam porszívózni, persze csak miután a lombikos fórumon elolvastam, hogy kivel mi történt aznap, ki hogy áll, küldtem pár biztató hozzászólást. Magamról tudom, hogy rengeteget jelent az embernek, ha a sorstársaival beszélgethet, ők ugyanazon mennek keresztül, ugyanzok az éréseik. Olyan mintha egy külön világban élnénk.

Mikor mindezzel végeztem és a por és kutyaszőr is likvidálódott, már 4 órát ütött az óra, mehettem a férjemért, mert fél5-re fogorvoshoz volt hivatalos. Egy röpke bevásárlás után, ahol igzából semmit nem vettünk csak a fizetésünk felét hagytuk ott, már itthon is vagyunk, a vacsin is túl. És epekedve várjuk, hogy péntek legyen és jöjjön a hétvége.