Türelmetlenül...

Blog: Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát - Szerző: kota24

Ma meglátogattam az újdonsült kismama barátnőmet. Jót beszélgettünk és megbeszéltük az érzéseimet is, amit maximálisan megértett. Egyébként nagyon kellemes délelőtt volt.

Már régebb óta morfondírozom rajta, hogy meg kellene próbálkozni alternatív gyógymóddal is. De mivel nagyon szkeptikus vagyok, voltam nem igazán tudtam, hogy merre induljak. Sajnos sokan vannak olyanok (tisztelet a kivételnek) akik kihasználják, hogy a párok bármennyit hajlandóak feláldozni azért, hogy végre babájuk legyen. Ettől tartva én nagyon óvatos voltam.

De... édesanyám barátnője augusztusban eltörte a csigolyáját,mert a kutyusa elrántotta. Kiment a kórházba és olyan jól megvizsgálták és hazaküldték, hogy nincs semmi baja csak kicsit megütötte. Aztán másnap visszament, mert pokoli fájdalmai voltak, de ekkorra már sikerült beszervezni egy ismerős orvost, aki megnézte és kiderült, hogy az egyik lumbális csigolyája tört el. Szegény nagyon sokat szenvedett, rengeteg fájdalomcsillapító injekciót kapott, de nem segített semmi. Ekkor a lánya aki Pránanadival foglalkozik,kicsit kezelgette és enyhült a fájdalma. Keresett a városban egy ezzel foglalkozó szakembert, mert a lánya nem itt lakik és ő folytatta a kezelését.  Rohamosan el kezdett javulni...

Ezen felbuzdulva eldöntöttem, hogy ha nem sikerül a januári lombik én is megpróbálom. Múlt héten hétfőn voltam az első kezelésen. Elbeszélgettünk a hölggyel, aki hihetetlenül kedves. Elmondta, hogy miről szól ez az egész, én elmondtam az eddigi történetemet. A héten hétfőtől csütörtökig minden nap mennem kell, jövő héttől már csak heti 2x. Eddig volt a múlt heti kezelés 1x, illetve tegnap és ma. Nagyon kellemes, és én aki nem tutam soha egy helyben megmaradni és relaxálni, az alvás és ébrenlét határán lebegek végig! Fantasztikus!!! A műtét óta a bal petefészek környéke minden ciklusban a 10-11. napig annyira szúr és sugárzik a hátamba, hogy napi 1 ampula Algopirint nyomtam Cataflammal felváltva. Tegnap reggel óta nem volt szükségem fájdalomcsillapítóra... Nem mondom, hogy nem érzem néha, de nem kell gyógyszer és tudok aludni!!!

A hüvelytisztasági vizsgálat holnap reggelre halasztódott! A többi eredményem megvan, sajnos MTHFR homozigóta vagyok! Bár ahogy a neten utánanéztem, minden 10. magyar az. Nagyobb az esélye a velőcsőzáródási rendellenességnek és a vetélésnek, de ez folsavval és véralvadásgátlóval jól orvosolható, legalábbis ezt írták. A többi eredményem rendben, de majd holnap konzultálok az endokrin dokimmal. Szerintem ez nem lesz akadálya,hogy áprilisban belevágjunk.

Holnap a nődokimmal is megbeszélem, hogy mi lehet az oka az állandó hüvelyfertőzésnek. Most azt találtam ki, hogy elküldjük a férjem vizeletét tenyésztésre. Nekem már sokszor volt tenyésztve de neki soha, megér egy próbát...

Már annyira szeretném ha március vége lenne és kezdhetnénk megint!!! Egyre türelmetlenebb vagyok...