Vizsgálatok tömkelege

Blog: Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát - Szerző: kota24

Miután 100%-ig megbizonyosodtam róla, hogy most sem lettem terhes, nekiláttam a vizsgálatok sorának. 12 kémcső vérembe került, de most aztán tényleg ki leszek vizsgálva. Az autoimmun betegségektől kezdve, az endokrin betegségeken keresztül, a véralvadási zavarokkal és  mindkettőnk kromoszóma vizsgálatával bezárulva mindenre kértek vizsgálatot. Még szerencse, hogy ilyen jól bírom a tűt és a vérvételt, különben kibérelhettem volna magamnak egy fekvő tolókocsit. Na persze mindkét karom leginkább egy drogoséhoz hasonlított, mivel sikerült minden szúrást alávéreztetnem, tovább kellett volna nyomni, de siettem :)!

A legjobban a cukorterhelés és inzulinrezisztencia vizsgálat viselt meg. Reggel 8-kor, mikor felkelés után amúgy sem a legjobb a gyomrom, megitattak velem 2 dl cikurszirupot, aminek gusztustalan mellékíze is volt. Na aznapra el is lett intézve a közérzetem, de a leendő kicsikém lebegett előttem, Nem kóstolgattam, egy húzásra lenyomtam és küzdöttem, hogy ne jöjjön vissza. 2 óra múlva kellett visszamenni, újabb vérvételre és vizelet mintát leadni. Addig se inni, se rágózni sem semmit nem szabadott csinálni. A reggeli vizelet minta leadása nem okozott gondot, mert vihettem otthonról, de itt a cukor ivás után már a helyszínen kellett produkálni, az intézmény mosdójában. Ahol sem egy akasztó a kabátnak (tél van), sem WC papír, sem kézmosó, jó esetben a csapot meg lehet nyitni, ha esetleg nem szabadították meg azt is a gombjától. Ügyesnek kell lenni és jól kell célozni, mert különben...

Lassan elkészülnek az eredményeim, ami eddig megvan az gyakorlatilag tökéletes, egy antitestem emelkedett de a többi ami vele együtt lett kérve az normális. Ettől eltekintve minden rendben van velem. Na jó, de akkor miért nem vagyok még anyuka :( ??

Már csak egy méhüregtükrözés (hysteroscopia) van előttem, ami március 6-án lesz meg ha, meglesz egyáltalán. Ugyanis a hüvelytisztasági vizsgálatom eredménye katasztrófális lett, tele vagyok baktériummal, és tekintve az inszemináció eredményét, így nem lehet megcsinálni a tükrözést. Most Dalacin hüvelykrémet kell használnom, ami után tegnap este 6 órakor lejártam a lábamat, ugyanis a 3. patikában sikerült csak beszereznem. 

Remélem a kontroll vizsgálat már rendben lesz és akkor mehet a vizsgálat. Ha minden rendben lesz és nem látnak semmit odabent akkor március végén indul a következő menet és talán születésnapi ajándékként megkapom azt, amitől eddig sem kaptam és ezután sem fogok kapni soha csodálatosabbat..