Karácsony

A páromnál másfél éve kimondák a jövőnket: krónikus limfoid leukémia. Azóta hullámzunk, kemoterápia és tünetmentesség.De a betegség örökre ott marad.

Először is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok Mindenkinek!!

Remélem Nektek is jól telt az elmúlt két nap! Sajnos a tegnapba belecsöppent egy kis nem várt vita - persze nem köztünk- a vendéglátóinknál, de valójában jól telt.Jó hogy egy kicsit az ember el tud veszni ezekben a napokban! Kedvesemből is bőven jutott!A Szentestét kicsit előbbre hozzva délutánra hármasban ünnepeltük a fiával, de nagyon kellemesnek volt mondható.Tegnap is együtt voltunk, bár az én programomba ez nem volt betervezve, de örülők, hogy hagytam magam.

A mai nap egyedül maradtam, de most nagyon jól esik. Nagyon közeledik a január, jó egy kicsit magamba is átgondolni dolgokat.Ma Anyuval is beszéltünk telefonon és egy kicsit színt vallottam a nagy b... helyzetről. Eddig Neki nem mondtam semmit, nem akartam, hogy miattunk is idegeskedjen. Nagyon örülők, hogy elfogadja a páromat és támogat minket. Karácsonykor nem mentem haza - sajnos ez most így alakult - de a holnapot együtt töltjük.

Itt szállingózik a hó, még jobban megadva a karácsonyi hangulatot!

Hozzászólások (0)