Kiváltott gyógyszer, ami nem lett megbontva.

Felírtak nekem egy elég drága fogyasztó gyógyszert, amit el sem kezdtem szedni, és nem is fogok. Ötleteket várok mit kezdjek vele?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Megfontolandó.

Hozzászóló: cskatus, 2010-06-24 07:45
Szerintem is a zöldség diéta, és a rendszeres testmozgás, sokkal hatékonyabb, mint a gyógyszeres fogyókúra, még akkor is az, ha orvos által felírt szer. Sok, igen komoly mellékhatásról hallottam, és a közvetlen környezetemben is van olyan eset, akinek több kárt okozott, mint ami előnnyel járt.

receptes?

Hozzászóló: halacska, 2010-04-22 10:39
Szia!Ha orvos írta fel,akkor vagy ezt szedd,vagy semmilyet.Miért nem akarod szedni?Egyetlen egy biztonságos fogyasztó tabletta van,az is receptre.Pont ezt nem akarod?De ha így van,akkor belgyógyászati osztályon,valamelyik kórházban biztos örömmel fogadják,megkérlek ne dobd ki.Eladni nem törvényes,mert gyógyszereket csak zártláncban lehet értékesíteni,nehogy bajod legyen belőle,vagy esetleg kárt okozz másnak akaratlanul is.Szép napokat!

Eladni?

Hozzászóló: Shara, 2010-04-20 16:16
Válasz erre: cskatus, 2010-06-24 07:45
A lenyeg, hogy neszedd be! Valoban nincs szukseged ra, En a helyedben megvaltoztatnam az etkezesi szokasomat, s egyben odafigyelnek arra, hogy mit fogyasztok. Ehgyomorra fogyasszal friss zoldseglet: sargarepa-zeller, 3/4 resz legyen a repale es 1/4 resz a zeller. Lehet 4dl, de ha Neked sok, akkor csokkensd 2 dl-re. Etkezesek elott szinten fogyasszal ZOLDSEG leveket, nem gyumolcsot! Paradicsom, z.paprika, uborka stb. A zoldseglevek tisztitanak, vitaminnal latjak el a szervezetet es szepitenek, s kozben fogyasztanak is. A gyumolcs a cukortartalma miatt nem igazan jo, amikor fogyni szeretnenk. Ilyenkor ebedre lehet sok-sok zoldsegbol levest kesziteni, mert akkor mar nem kivanjuk a masodik fogast. A zsiros dolgokat elhagyni, En a hust is elhagyom ilyenkor, es inkabb csak belso reszeket fogyasztok, mint marhamaj-csirkemaj, es hal. Nem keszitem a fozeleket rantassal, csak raontok 1 joghurtot az iz miatt. A reggeli italhoz lehet adni 1 ceklanak a levet. Amikor pedig teazni szeretnel, a csalanteat javaslom, es az aloavera juce is kiprobalhatod. Ezekkel probalkozhatsz es feltetlen mozogni kell, lehet azt, amit szeretsz, de rendszeres legyen. futas, seta, erobic, tanc, uszas. En 4 gyermeket szultem es En ezt a fogyot alkalmaztam es mais tartom a formamat. Sosem szedjel gyilkos szert, mindig frisset, azert, hogy energiaval ellassa a szervezetedet, es megszepit, de a kulonbozo szereknek ezer mellekhatasa van, hanem most, hat par ev mulva. Ismerosom vastagbel gyulladast kapott Tole pl. Sok sikert! a Herbarianak is vannak dietas gyogyteai.

A patikába add vissza

Hozzászóló: bb48, 2010-03-09 23:23
Inkább visszavinném a patikába (lejárt szavatosságú gyógyszerként) mint, hogy beszedjem. Elég sok természetes, növényi fogyókúrát segítő anyag van a magyar piacon. Ajánlom a magyar ph csodát, ez egy a nagy választék közül ami csak élelmiszer összetevőből áll és segíti az egészséges fogyókúrát. Bővebben tudsz róla olvasni: http://kozmetika.mlap.hu