Kellemetlen szájszag

A fogaim és ínyem rendben van, rendszeresen járok fogorvoshoz. Sajnos nem tudnak segíteni a szájszaggal kapcsolatban. Van akinek bevált hosszú távon valami?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

kivizsgálás

Hozzászóló: Anyóca, 2008-05-23 10:58
Érdemes lenne egy alapos kivizsgáláson átesned. A kellemetlen szájszag hátterében sokszor emésztési probléma, reflux, vagy rosszul záródó gyomorszáj bújik meg.

Minél több fogmosás..

Hozzászóló: gorgo, 2008-03-14 08:31
Szia én is hasonló helyzetben voltam és nekem az jött be, hogy alaposabban kezdtem el mosni a számat szó szerint értsd, mégpedig fogmosás közben, úgy, hogy nem csak a fogaimat, hanem a nyelvemet, a szájpadlásomat és az ínyemet is alaposan, de nem túl durván átmostam, nekem ez a módszer használt remélem rajtad is fog segíteni.

Kellemetlen ugyan de hátha van valakinek valami jó megoldása;

Hozzászóló: atus, 2008-02-11 10:14
Válasz erre: bpeti, 2010-01-25 16:04
Sziasztok a problémám az, hogy nagyon kellemetlen szagú a szám, ami miatt gátlásaim vannak, rendszeresen mosom a fogam, használok száj sprét is de ezek csak rövid ideig leplezik a problémát, ha valaki tudna valami jó tanácsot adni azt nagyon szépen megköszönném.