Mindennapi mérgeink

Mindennapi mérgeink, melyek kisebb-nagyobb mértékben megkeserítik életünket.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

colon-terapia

Hozzászóló: ph85, 2011-01-01 19:38
Szia! A colonix sajnos nem sokkal tobb, mint a keserusos hashajtas. Ezt onnan tudom, hogy a colonix kura utan vegzett colon-terapiaval meg egy csomo lerakodas kijon. tovabbi informaciok: airoptim.blogspot.com udvozlettel: ph85

méregtelenítés

Hozzászóló: mami121, 2010-12-17 19:24
sziasztok. Nagyon fontos szervezetünknek,hogy néha méregtelenítsünk, és pihenni hagyjuk a májunkat epénket. Jön a karácsony szilveszter csupa nehéz és zsíros étel.Egy-egy nap jó ha csak gyógyteákat iszunk és kevésbé terhelő ételt eszünk ilyenkor a szervezetünk új életre kap és bírja a mindennapokat.Vagy ki próbáljuk a silegont ha nincs időnk teát főzni.

méreganyagok nélkül

Hozzászóló: Méh25, 2010-12-16 15:50
Sziasztok!Szerintem a méregtelenítés nagyon fontos,mert néha észre sem veszem mennyire kimerítem a szervezetem tartalékait.És olyankor már csak azt érzem,milyen fáradékony és étvágytalan vagyok.Rájöttem, hogy a sok vegyszerezett tartósított és félkész termék nem ad nekem sem energiát,sem erőt .Sőt még méreganyagok is rakódnak le a szervezetemben.Nekem a mértékletesség és odafigyelés segít a méregtelenítés során.De szerintem én is ki fogom próbálni a silegont.

Méregtelenítés

Hozzászóló: vekata, 2010-12-10 14:08
Csodát soha nem szabad várni, ez szerintem alapelv - ha nem tartjuk szem előtt, akkor kétes a siker -, viszont a méregtelenítés testileg-lelkileg hat az emberre, így mindenképp érdemes belevágni. Saját tapasztalatból kiindulva azonban mérlegelni kell kezdés előtt: - munka: számíthatok-e a következő napokban stresszesebb időszakra a munkahelyemen - család: lesz-e kötelező családi program (VACSORA) a közeljövőben - barátok: készülünk-e buliba, esetleg kötelezően-pezsgőzős születésnap/névnap lesz e mostanság - otthon: tele van-e a hűtő olyanokkal, amit "meg kell enni" Nem fejteném ki bővebben a fent említett pontokat, de a méregtelenítés sikeressége mindegyiken múlik valahol, hiszen ki ne járt volna már úgy, hogy felsóhajtva azt mondta magának: "méregtelenítenék én, de tele a hűtő!" Szóval lényeg a lényeg: mérlegeljünk, szerezzük be a szükséges kellékeket a méregtelenítéshez, és vágjunk bele: veszítenivalónk nincs! Ui: terkaneni - engem is felcsigázott ez a Silegon, most készülök utánaolvasni részletesebben, megosztom ígérem, ha kipróbáltam!

méregtelenül

Hozzászóló: KosaR, 2010-12-10 13:49
Én még nem próbáltam, de mostanában sokat gondolkoztam, hogy nem ártana egy alaposabb méregtelenítés. Sajnos rengeteg gyógyszert kellett az utóbbi időben szednem, és tudom, hogy ez nincs túl jó hatással az egészségemre. Szóval, ha van valakinek tapasztalata erről, akkor én is örömmel várom! :)

Sielgon

Hozzászóló: terkaneni, 2010-12-10 13:47
Válasz erre: vekata, 2010-12-10 14:08
Szia! Én is pont most gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom. Tényleg ígéretesnek tűnik. Miért ne lenne jó neked? Van valami hátránya? Én minden esetre ha megkapom a fizetésem akkor irány a patika.

méregtelenül

Hozzászóló: Kelemen, 2010-12-10 12:40
Válasz erre: KosaR, 2010-12-10 13:49
Sziasztok! Itt láttam az oldalon egy hirdetést a Silegonról, ami állítólag segíti a méregtelenítést, ti hallottatok már róla, esetleg valamelyikőtök próbálta már? Olvastam róla egy cikket, ígéretesnek tűnik, de nem tudom, nekem jó lenne-e.

Méregtelenítés

Hozzászóló: viragos, 2010-12-03 11:57
Válasz erre: Kelemen, 2010-12-10 12:40
Hát választhatsz sokféle megoldást. Először is igyezz úgy étkezni, hogy az elfogyasztott élelmiszer lehetőleg ne tartalmazzon adalékanyagot, és lehetőleg vegyszermentes legyen. A napi 2,5-3 liter folyadák gyógytea vagy buborékos víz legyen. Kávétól, cigarettától tartózkodj, kerüld a késő esti vacsorát és csökkentsd a húsfogyasztást. Naponta fogyassz friss vegyszermentes! gyümölcsöt és zöldséget. Szénhidrátként minőségi teljeskiörlésű kenyeret ill rizst egyél.Ha ezekhez a szabályokhoz tartod magad szerintem egy hónap múlva jobb lesz a közérzeted, mindenféle egyéb segítő szerek nélkül.

méregtelenítés

Hozzászóló: kitchesangels, 2010-12-03 11:42
Válasz erre: ph85, 2011-01-01 19:38
Helló mindenki! Sajnos nekem is szükségem lenne, egy kiadós méregtelenítése, mert mostanában egyre rosszabbul érzem magam. Ha valakinek van biztos bevált módszere akkor ossza meg velünk. A nem evéses kúrát az ha lehet kihagynám, mert egy fél napig se bírom kaja nélkül. A colonixról meg még nem hallottam. Az milyen?

méregtelenítés

Hozzászóló: doktor5ker, 2010-12-01 08:41
Sziasztok! Én már nagyon sokmindennel próbálkoztam, még egy colonix kúrát is végigcsináltam, de sosem éreztem azt, hogy most sikerült rendesen megszabadulnom a mérgektől. Bár arra is gondoltam, hogy ennek nem biztos, hogy van érezhető eredménye. Az biztos, hogy két-három kiló lement rólam egy-egy kúra után.