Mindennapi mérgeink

Mindennapi mérgeink, melyek kisebb-nagyobb mértékben megkeserítik életünket.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Üres levest lehet enni?

Hozzászóló: Kelemen, 2010-11-24 07:46
Válasz erre: doktor5ker, 2010-12-01 08:41
Szia! A léböjtkúra alatt te szoktál üres levest "enni", vagy csak vizet és üres teát iszol?

Lehet természetesen és kis segítséggel is megszabadulni a mérgektől...

Hozzászóló: vonila, 2010-11-19 11:45
Válasz erre: Kelemen, 2010-11-24 07:46
A léböjtkúra mindig megteszi nálam a hatását. De ha odafigyelek az étrendemre, akkor máris fellélegzik a szervezetem. A szaunázás valóban hatékony, de ha méregtelenítés a torta, akkor az csak a hab rajta. Én amit még ajánlok, figyeljünk a megvásárolt termékek összetételére, a tartósítószer tartalomra, mesterséges anyagokra. Válasszunk rostban gazdag ételeket, joghurtokat, probiotikumokat, és akkor a méregtelenítés hatása sem ideig, óráig tart. Igaz sokan nehezen szánják ár magukat az étrend változtatásra, de már méregtelenítéshez is vannak már étrendkiegészítők.

detto

Hozzászóló: annarojam, 2010-11-17 11:34
Szia! Én is ugyan ezzel kínlódok már egy ideje, ha nem ősz lenne azt mondanám tavaszi fáradság. Mivel én rendszeresen dohányzom és a táplálkozásom se mindig a legmegfelelőbb biztos vagyok benne, hogy rengeteg méreganyag felgyűlhetett már a szervezetemben. De én azt hallottam, hogy a szauna az jó méregtelenítő, és ha valaki nem bírja a a rendes szaunát az mehet infra szaunába. Régen pár évvel ezelőtt, jártam rendszeresen és nem is voltak ilyen tapasztalataim, mint most, bár lehet ez már az öregedéssel jár. Szóval én azt mondom egy próbát mindenképpen megér. :)

méregtelenítés

Hozzászóló: Kelemen, 2010-11-17 11:09
Válasz erre: annarojam, 2010-11-17 11:34
Ugyan nem vagyok templomba járó, de a nagyböjti időszakban próbálom lehetőségeimhez képest tartani a böjtöt. Szerintem ennyi "méregtelenítés" kell a szervezetnek. Mostanában azonban úgy érzem, valami nincs rendben odabent, fáradékonyabb vagyok a szokásosnál. Lehet, hogy túl sok méreganyag halmozódott fel a szervezetembe. Nektek van valamilyen bevált módszeretek méregtelenítésre?